hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Sådan giver du stuen nyt liv

21. oktober 2020 Redaktør 1 0 Comments

De fleste af os kender det med, at man bliver lidt træt af ens stue. Man vil gerne have at der sker noget nyt, men det kan godt være, at man ikke lige er indstillet på at skulle investere flere tusinde kroner i nye møbler. En af de nemmeste metoder til at skabe nyt liv er ved at få nye farver ind. Dette gør man typisk ved at få malet. Enten hele stuen, hvilket er en større omgang, eller ved at blot at male en central væg.

Ofte kan det faktisk give næsten mere liv, hvis man nøjes med at male en væg, frem for at man vælger at male alle væggene i rummet. Især hvis man har hvidt på alle vægge, kan det give en masse spil med farvenerne, at man nøjes med at skifte en. Det er noget der kan klares på ganske få timer og som ikke vælter de fleste budgetter.

Prøv med wallstickers eller fototapet

I stedet for at male en eller flere vægge, kan du også overveje at prøve med wallstickers eller fototapet, som det du kan finde her på Nicewall.dk. Hvis du vælger wallstickers kan du finde alt fra små motiver, gode citater til figurer og lignende. Især til børneværelser kan dette også være et hit, men det er så en helt anden snak.

Fototapet er et gå skridtet videre, i forhold til at give liv til din stue. Her kan du nemlig invitere naturen indenfor. Du kan finde fototapet med skove, strand, bjerge eller noget helt fjerde, eller du kan vælge et motiv, der siger noget om dig/jer som personer i familien.

Det som det kræver mest af er en portion tålmodighed og en sikker hånd. Det er ikke svært at sætte op, men det er ikke noget man skal forhaste, hvis man vil have et flot resultat, der sidder som det skal. Fototapet er en rimelig permanent løsning, hvor wallstickers lidt lettere kan udskiftet efter humør, især hvis de ikke får lov at hænge alt for længe.

 

 

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *