hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Sådan gør du noget ekstra ud af din weekend

3. marts 2021 Redaktør 1 0 Comments

Hvis man ønsker, at få weekenden til at skille sig lidt ud fra hverdagene, så er brunch en hyggelig mulighed for at gøre noget ekstra ud af det. Man behøver dog ikke at stå med det hele selv. Nu hvor påsken nærmer sig, er der nok nogen der skal holde påskefrokoster. Dette kan man også bestille som take-away – se mere om det her.

Take away til hele familien

Restauranterne har i øjeblikket lukket, og det betyder, at man i lang tid har skulle nøjes med sin egen kogekunst. Nogen har brugt tiden på at udvikle deres evner i køkkenet, men de fleste er nu ikke kommet så meget længere, end da nedlukningen begyndte.

Det er der heldigvis mange gode løsninger på. De fleste restauranter har nemlig tilbud om menuer til ud af huset. Det er tilberedt af de bedste kokke og vil forkæle smagsløgene.

Inden man henter sin brunch fra Oluf Bagers Gård, så kan man nyde morgentimerne i Odenses små gader. Man skal nemlig til fods hen til restauranten, dog er der gode muligheder for parkering i nærheden.

Rundt omkring er der små huse liggende tæt op ad hinanden i utallige flotte farver. Når man går til Oluf Bagers Gård, ser man et af de flotteste kvarterer i Odense. Larmen når ikke ind til restauranten, fordi den ligger inde bag ved nogle af huse ned ad en lille sidegade. Der er en perfekt måde at starte dagen på.

Den bedste måde at forkæle alle på

En normal hjemmelavet brunch lever ikke altid helt op til de fine standarder, som man finder på restauranter.

I en brunch to go kan man regne med at finde både vafler, røræg, yoghurt, koldrøget laks og meget mere. Hvis det er en mere voksen brunch, kan man endda vælge at bestille nogle bobler med i købet.

Meget af det som kommer med i brunch-pakken, er noget der direkte kan stilles på bordet eller blot lige lunes en smule. Der er altså ingen, der skal stå op en tidlig morgen for at lave mad, og dette må være en af de største forkælelsesgoder i løbet af en weekend.

Man behøver heller ikke at løbe ned til bageren for wienerbrød, for der kommer både croissanter, rundstykker og brød med også. Hvis man vil gøre sin weekend ekstra specielt, så må en take away brunch da lige være sagen.

 

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *