hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Indret et fantastisk køkken med disse tre gode råd

30. maj 2018 Redaktør 1 0 Comments

Køkkenet er et af de absolut vigtigste rum, når det handler om praktisk indretning. For at dit køkken fungerer godt og har alle de ting, som du skal bruge, er det afgørende at du har indrettet køkkenet funktionel. Men hvordan gør man egentlig det? Det har vi samlet tre gode råd til i denne artikel.

Et praktisk køkken er afgørende

Når du skal indrettet køkkenet, er det først og fremmest afgørende at du tænker praktisk, for at indrette et godt køkken.

Da køkkenet er et arbejdsrum, er det vigtigt at tænke praktisk frem for flot indretning. Køkkenet skal selvfølgelig fremstå som er lækkert rum, men det er godt at have fokus på det praktiske, når du indretter køkkenet.

Praktisk indretning af køkkenet handler om at give de bedste betingelser for at du kan lave mad i dit køkken. For at gøre madlavningen lidt sjovere, gælder det nemlig om at indrette køkkenet på en gode måde, så du får de absolut bedste betingelser for at lave god mad, som fx en sund frokost.

Derfor handler det om at tænke over, hvordan du bruger køkkenet, når du skal lave mad. Det er fx en god idé at placere gryder og pander i det skab der er tættes på komfuret og dermed er nemt at tilgå. På samme måde, er det en god idé at placere tallerkner og glas tæt på spisestuen og lignende, så placeringen af det forskellige køkkenudstyr bliver placeret alt efter hvor du plejer at bruge det henne.

 

Få overblik over køkkenudstyret med sortering

I forbindelse med indretning af køkkenet, er det samtidig vigtigt at sortere så meget som muligt, for at få et godt overblik over dit køkkenudstyr.

Her tænker vi især på køkkenskuffer, men også i køkkenskabene, er det vigtigt at skabe et godt system for at du kan holde orden i dit køkken.

Vi kender alle rodeskuffen, hvor der ligger alle mulige forskellige ting, uden noget form for system. For at have et godt overblik i dit køkken, er det vigtig at du ikke ender med at have en rodeskuffe. En rodeskuffe er både et problem fordi du ikke kan finde det der ligger i skuffen og samtidig ved du ikke om det du leder efter, rent faktisk ligger der, eller om du burde lede et andet sted.

Derfor er det en god idé at dele dine skuffer op med forskellige rum, så du hurtigt kan finde det du skal bruge og herefter komme videre med madlavningen.

 

Indret køkken med gode møbler

I ethvert rum, er det vigtigt at have fokus på nogle gode møbler for at skabe et godt rum. I køkkenet er køkkenskabene selvfølgelig det mest nødvendige.

Køkkenskabene har som regel en fast plads og det handler derfor om kvaliteten af møblerne frem for hvor de skal stå henne.

For at have et godt køkken er det vigtigt at have gode køkkenskabe, som fx har skuffer der selv lukker eller andre gode detaljer, der gør køkkenet ekstra funktionelt.

Ud over køkkenskabene hører der også en god ovn samt et lækkert køleskab og andet elektronik til et godt køkken. Når du skal købe forskelligt elektronik til dit køkken, er det vigtig at du ikke går på kompromis med prisen, men i stedet går efter kvalitet.

I køkkenet kan du samtidig overveje at supplere med andre møbler hvis ud har god plads. Det kan fx være et barbord, der skaber en god siddeplads i køkkenet, og samtidig giver mulighed for lidt ekstra opbevaring.

Barbord er blevet meget populære som en ekstra ting til køkkenet eller spisestuen, da det giver nogle bedre muligheder for at udnytte rummene.

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *