hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Vil du gerne flytte til København? Sådan finder du det bedste sted at bo

26. november 2020 Redaktør 1 0 Comments

Der er rigtig mange mennesker, der flytter til København hvert år. Dette gælder både mennesker fra Danmark, men også mennesker fra mange andre steder i verden. Desværre har byen svært ved at følge med efterspørgslen på boliger. Dette driver priserne i vejret, hvilket gør det svært at finde en boligsituation i København til ordentlige penge. Her i artiklen kan du læse nogle tips til, hvordan du finder et sted at bo i Danmarks hovedstad.

Hvis du er studerende

Hvis du som studerende skal finde bolig i København, opererer du sandsynligvis ikke med det største budget. Som du sikkert allerede er klar over, kan dette være en udfordring i en by, hvor boligtilbud er så dyre og efterspurgte som i København. En god mulighed for at finde en god bolig til dig selv, er at bruge dit netværk. Skriv ud på Facebook, Instagram eller hvis du kender nogle, der allerede bor i København, så ræk ud til dem og spørg, om de kender nogle, der udlejer et værelse. I starten kan du ikke tillade dig at være kræsen med mulighederne. Især ikke, hvis du ønsker at komme ind til midtbyen. Derfor er det bedre at væbne dig med tålmodighed og vente på, at der kommer et bedre tilbud end det, du bor i på nuværende tidspunkt. Hvis dit netværk ikke kan slå igennem, kan det være en god ide at skrive dig på ventelister til kollegier for studerende. Skriv dig gerne på i så god tid som muligt, da der ofte er mange på ventelisterne. Jo før du skriver dig på, jo større chance er der for, at du får plads på en af de mange kollegier i København.

Hvis du flytter med din familie

Hvis du flytter til København pga. en jobmulighed eller for at komme ind til storbyen, har du højst sandsynligt et større budget end en studerende. Derfor kan det også være, at du leder efter noget større, især hvis du har familie, der flytter med. I København er der selvfølgelig også mulighed for dette. Du kan f.eks. finde rækkehuse i København og omegn. Her kan du leje, så du har goderne ved et hus og en have, uden at du skal betale for det hele på en gang og uden bekymringerne med at være husejer. Hvis du gerne vil helt ind til midtbyen, er en lejlighed nok den bedste løsning. Mange Københavnerlejligheder sparer på pladsen, så derfor er det en god ide at tænke kreativt, når du skal indrette din lejlighed. Der findes efterhånden en masse smarte løsninger, til at få det bedste ud af pladsen, så I sagtens kan komme til at bo godt i en lejlighed i København, der ligger inden for budgettet.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *