hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

10 fede gadgets til ham

17. januar 2017 Redaktør 1 0 Comments

Vi har valgt at finde 10 fede gadgets til ham, som kan bruges i huset eller haven. Der er både noget i den billige ende og noget i den ret så eksklusive ende. 

 1. Drone
  Hvis du kan lide videoredigering, og er du typen som altid har filmklips fra diverse ferier, så tag din hobby til næste niveau med en drone. Her har du mulighed for virkelig at være kreativ.
 2. Hoverboard
  Et fantastisk eksempel på rigtig mandelegetøj. Et hoverboard eller segboard, som de også er kaldt, kan køre op til 20 km/t og kan køre ca. 2 timer på batteriet. Lige pludselig bliver turen i Netto en del sjovere.
 3. Kaffemaskine
  Hus, ejerlejlighed, kollegie eller forældrekøb man finder Nespressomaskiner i mange hjem efterhånden, men hvad med en maskine som du kan kontrollere via. Wifi? Smartere kaffemaskinen kan styres igennem en app på din smartphone. Her har du mulighed for at vælge hvor mange kopper kaffe, og hvor stærk kaffen skal være. Det eneste du skal sørge for at der er vand i maskinen. Maskinen kan også sættes til at lave en kop kaffe når vækkeuret ringer med funktionen ’Wake up mode’. Så bor du i en mindre lejlighed eller har køkkenet tæt på soveværelset, kan du blive vækket af en dejlig brise af friskbrygget kaffe.
 4. SleepPhones
  SleepPhones er vel egentlig en gave til både hende og ham. Er du typen som falder i søvn til ”Mad Men” på iPad’en og vågner af lydene kl. 4 helt kaotisk og forvirret, så er din kæreste sikkert også glad for at slippe for lydende. Tidligere har problemet været at det er ganske ubehageligt at ligge med høretelefoner på, personligt får jeg altid hovedpine hvis jeg prøver. SleepPhones føles som at have et blødt svedbånd på, hvilket er ganske behageligt.
 5. Højtalere
  Det er et must at have et sæt fede speakere, som kan kobles sammen med alle ens elektroniske enheder. Hvis man står i køkkenet, folder tøj, eller måske har gæster skal det være nemt at skifte mellem sange og nemt at slutte til. Hvis du hovedsagelig hører musik fra spotify på din mobil, så kan Sonos Play: 5 anbefales. Sonos spiller virkelig god lyd, og er nem at sætte op og tilslutte.
  Hvis du leder efter bluetooth højtaler til iPhone 7, så har de fleste mærker nogle gode modeller.
 6. Droneshield – Dronegun
  Bor du I hus og er du træt af se naboens børns droner kredse rundt i nabolaget, så er en dronegun svaret på dit problem. En dronegun er endnu ikke prisfastsat, så kan derfor kun købes af regeringer indtil videre. Dronegun har en rækkevidde på 2 km. hvor den sikkert kan få en drone til at lande, eller få den til at vende tilbage til oprindelsesstedet. Hvis den kommer til salg, så bliver den nok ikke billig.
 7. Nordic Pocket Saw
  Hvis du ligesom jeg bor inde i byen, så er denne sav ikke super anvendelig, men er alligevel må man eje den. Hvis du derimod tit tager på camping eller kanoture, så kan saven sagtens forsvares. Det er en ”manuel motorsav”, søg på youtube, hvor du kan finde en demonstration af den seje lille sav.
 8. SENS8
  Er et pænt blæret sikkerhedssystem, og så er det ret nemt at bruge. SENS8 har 6 forskellige sensorer som er designet til at opfange mistænkelig adfærd, men derudover finder den selv ud hvornår du forlader hjemmet. Derudover er den ret stilet at kigge på. Algoritmen i SENS8 sammenligner alt data, og sørger for der ikke kommer for mange falske alarmer.
 9. Alpine In-Cooler Entertainment
  En højtaler blandet med en cooler. Udover at være en højtaler med to gange 90 Watt forstærkere, så er det også en cooler, hvor der er plads til 72 dåsebajere – eller hvad du nu end drikker. Genial til enhver fest, derudover har den også et indbygget batteri der gør det muligt for dig eller dine gæster at oplade deres telefoner.
 10. LVL hydration monitor
  En god lille hjælper. LVL måler dit væskeniveau, hvilket er mere vigtigt end hvad de fleste lige går og tror. Ens væskeniveau har en stor indflydelse på helbred og humør. LVL måler og illustrere dit væskeniveau på en stilet måde. Udover at vise din væskebalance, holder LVL også styr på kalorieforbrug og kvalitet af nattesøvn. Du skal bære LVL hver dag, da den lærer dine vaner og kommer med forslag til forbedringer.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *