hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

3 gode råd til det moderne hjem

4. januar 2019 Redaktør 1 0 Comments

Det er tid. Der skal ske noget nyt med dit hjem. Det skal opdateres. Der er gået noget tid siden du sidst gjorde dig i indretning af dit hus og ved ikke helt hvordan du skal bære dig ad. Her kommer tre gode råd til din nye moderne indretning

I stuen og soveværelset

Disse rum er der du opholder dig mest, det er derfor en god ide at rummene er let tilgængelige og nemme at være i uden at stresse. Dagens Danmark arbejder mere og mere, det er derfor rart at komme hjem til et rent hus og ikke skulle tænke for meget på oprydning, rengøring og rod. Derfor bør du have en minimalisktisk indretning, ment sådan at færre ting i dit hjem er bedre end en overflod af nips ting. Det handler om at fokusere på det enkle. Nogle ting der er op i tiden, er enkle sofaer, plankeborde og blomster i elegante krukker/potter omkring i hjemmet. Samtidig er der tit nye friske farver på væggene, det kan være en rosa nuance som giver noget romantik, den kan være både i sovehuset og stuen. Hvis dette bliver for voldsomt, kan man vælge at farve en enkelt væg for at skabe noget spil i rummet.

Udenfor

Hvad angår haven udenfor huset, er det virkelig op til den enkelte hvad man synes er moderne. Det der er oppe i tiden nu, er rene enkle græs arealer med stier ned i haven, områder med blomster og et lille område med afslapning, hvor der kan være en hængekøje eller lille tag over nogle puder. Det er stadig i det romantiske hjørne, men det forbliver minimalisktisk med få ting at skulle vande og ordne i haven. En ting der er virkelig oppe i tiden, er terrassen. Det ses flere steder, at elegante terrasser bliver anlagt for at skabe et samlings punkt når man har gæster på besøg, eller bare gerne vil nyde en afslappet eftermiddag/aften efter arbejde med et godt glas rosevin. Lyder dette som noget for dig, er det muligt at få de bedste folk til at anlægge lige nøjagtig den terrasse der passer til dig, ved at følge linket her.

I køkkenet

Det er færre mennesker der laver mad efter en lang arbejdsdag. En af grundene er et køkken som ikke er tiltalende. Det anbefales derfor at have et funktionelt og elegant køkken, som man får lyst til at tilbringe sin tid i. Samtidig er samtale køkkenet stadig en stor ting, da det skaber samvær for alle i familien, ved de kan sidde i køkkenet og arbejde, mens de kan snakke med kokken. Det skaber en bedre stemning for alle og giver større inspiration til at få lavet mad i stedet for at tage takeaway med hjem, igen. Det er hvid eller sort som er op i tiden, og kan ramme alle personligheder. Et hvidt køkken skaber en afslappet Atmosphere, de rene linjer skaber balance. Det sorte køkken skaber et mere roligt og unikt udtryk, som igen samler hele familien med den stilrene finish.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *