hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

3. gode råd til en boligadvokat

18. januar 2019 Redaktør 1 0 Comments

Står man overfor et boligkøb, kan det være en af de største beslutninger man længe kommer til at lave. Derfor er det vigtigt man får den  rette rådgivning, hertil den rette hjælp så man er sikker på man ikke gør noget forkert. Det er her vigtigheden af en boligadvokat kommer frem.

Vi har samlet 3 gode grunde til hvorfor du skal ansætte en boligadvokat

Vælg en bolig advokat med erfaring

Hvis du står overfor et af livet store glæder, nemlig boligkøbet så er det væsentligt, at der er styr på indkøbet. Meget ofte er den bedste beslutning at få nogen med rigeligt erfaring ind over.

Har man tidligere lavet et dårligt boligkøb, kan man højest sandsynligt nikke godkende til det havde været godt med noget hjælp. Den bedste løsning ville her være en boligadvokat.

Markedet er meget stort for boligadvokater, her er det vigtigt man ser efter deres erfaring og baggrund. De har typisk en bred know-how og har prøvet det utallige gange før, de ved altså hvad de snakker om!

Rådgivning

Bolig- eller ejendomskøb kan ofte være en forvirrende procedure at skulle igennem. Der er meget der skal tages højde for, boligens stand, vurdering, pris, tinglyst areal og meget mere.

Når man skal vælge en boligadvokat, er det vigtigt man kigger efter graden af rådgivning. Det er vigtigt man finder en boligadvokat som kan hjælpe hele vejen frem til underskriften, det er trods alt en bolig man skal bruge i mange år.

Hvis man er erhvervsdrivende, er det endnu mere væsentligt at man finder en god boligadvokat, da der ofte er forbundet en del mere med et erhvervsareal end en normal bolig.

Der er også ofte markant højere beløb forbundet ved større erhvervsarealer, hvilket også er en grund til at en bolig advokat burde være til stede igennem forløbet.

Sikkerhed

Inde på erfaren-boligadvokat.dk kan man vælge imellem deres to erfarne boligadvokater. Her reklamere de både med hjælp til købet men også med retten til advokatforbehold.

Advokatforbeholdet sikre dig i at du som køber ikke tager nogen dårlig beslutning. Det indebærer at kontrakten ikke er bindene uden en advokat har godkendt aftalen, her gennemgår din boligadvokat kontrakten og købet til sit fulde og sikre sig at du har lavet et godt køb.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *