hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Nu kan køber også få rådgivning til boligkøb

25. august 2016 Redaktør 1 0 Comments

Hvis du har prøvet at skulle købe bolig før, så ved du, at det er en kæmpestor beslutning, der kan være rigtig svær at træffe – særligt hvis du er førstegangskøber. Du har behov for den helt rette rådgivning, så du er sikker på, at du træffer det bedst mulige valg.

Det er vigtigt at huske på, at når du får fremvist en bolig af en ejendomsmægler, så er denne sælgers rådgiver, og kan derfor ikke rådgive dig bedst muligt, når du er køber.

Men med en så stor økonomisk beslutning, som det er at købe bolig, bør du ikke stå alene med den, men i stedet alliere dig med en dygtig rådgiver, der har dig og din situation for øje, og kan give dig den nødvendige rådgivning, når du overvejer at købe bolig.

Med en købermægler får du den helt rette sparringspartner igennem hele købsforløbet – lige fra tanken om drømmeboligen, til du står med nøglen i hånden.

Hvad er en købermægler?

En købermægler er en mægler, der varetager alle de opgaver, der er i forbindelse med et boligkøb, og som kan rådgive køber i jagten på den perfekte bolig, samt besvare spørgsmål om hele processen, så du som køber kan føle dig helt tryg i dit valg. Se et eksempel hos Købersmæglerne i Aalborg.

Rent praktisk kan en købermægler hjælpe dig med eksempelvis at pristjekke den bolig, du har forelsket dig i, ligesom købermægleren også kan gennemgå tilstandsrapporten med dig og komme med gode råd til den konkrete bolig.

Når det kommer til forhandlingsprocessen, kan du også få god hjælp hos din købermægler. Sammen har I fundet ud af, om prisen for boligen er rimelig, og herefter kan købermægleren håndtere selve forhandlingsprocessen, så du sikres den bedst mulige aftale.

Spar boligadvokaten

Langt de fleste bruger en boligadvokat til at få styr på det sidste papirarbejde, når du har besluttet dig for at købe boligen.

Men rent faktisk kan en dygtig købermægler også varetage de opgaver, som du normalt ville hyre en boligadvokat til. Faktisk bliver købermæglerens godkendelse af handlen oftere mere dybdegående, end den ville være med en vanlig boligadvokat, da købermægleren har været med i en større del af forløbet, og derfor kender handlen ekstra godt.

Så få mere sikkerhed og professionel sparringspartner med dig, når du skal finde din drømmebolig. Du vil opleve at være mere sikker i dit valg og finde den bolig, der lige præcis er rigtig til dig og dine behov.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *