hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

Sådan skaber man det perfekte hjem til karrieremennesker

18. august 2017 Redaktør 1 0 Comments

Der er en stigende tendens i de danske forhold, hvor begge personer har fokus på deres karriere. Det betyder hverdagen består af lange arbejdsdage, mindre tid til at pleje forholdet og en stressende hverdag. Det kræver mere arbejde at holde liv i forholdet, men det kan godt lade sig gøre.

Det hele starter med den rigtige indretning i hjemmet og de rigtige rutiner. Hjemmet skal både give mulighed for afslapning, kvalitetstid og hjemmearbejde, hvilket kan være svært.

Vi vil her i artiklen give dig vores bud på, hvordan i skaber det perfekte hjem til karrieremennesker.

Fælleskalenderen skal være centrum

I en travl hverdag hvor der bliver hevet i jer for begge hele dagen, er det vigtigt at have struktur. En velstruktureret kalender giver jer den struktur i hverdagen, I har brug for, både for at have tid til træning, arbejde, børn og hinanden.

Nu er der nogle der tænker:

Kalendere og struktur gør hverdagen kedelig.

Det er dog ikke sandt.

Mennesker kan kun klare at træffe et hvis antal beslutninger i løbet af en dag, som skal bruges på vigtige beslutninger på arbejdet. En kalender giver jer begge en måde at holde styr på jeres hverdag, hvilket giver jer overskud til at være sammen, når i har sat tid af til hinanden.

 

Rammerne til en hyggelig morgen sammen

I stedet for at sove lige indtil i skal ud af døren, bør I stå op i god tid og nyde hinandens selskab. Om morgenen dukker der ikke nogen aftaler op, hvilket gør, at i kan nyde hinandens selskab uden afbrydelser.

Lav en god morgenmad og en lækker morgenmad sammen. Den ene af jer kan lave lidt æg, mens den anden maler noget kaffe i jeres kaffekværn. Hvis ikke du har en kaffekværn, kan du finde en god en her.

 

Hjemmearbejdspladsen skaber mere tid sammen

Den digitale arbejdsplads har gjort det muligt at arbejde hjemmefra nogle af dagene. Det er god måde at bruge mere tid sammen, men det kræver også at i indretter hjemmet korrekt. Måden i indretter hjemmearbejdspladsen korrekt er ved at adskille den fra resten af hjemmet, Du bliver nødt til at adskille arbejde og afslapning, da det både går ud over din produktivitet og din evne til at slappe af, hvis ikke i adskiller arbejde og afslapning.

Indret rummet således at i begge to har mulighed for at sidde på hjemmekontoret og arbejde. Jeres nye fællesplads giver jer muligheden for at lære mere omkring den andens arbejde, hvor i bruger tid sammen på en anden måde.

Det er også lettere ikke at prokrastinere, når i ikke sidder alene, hvilket er en fordel, hvis du har en tendens til at kigge efter en ny læder rygsæk på milla-petit, fordi du tænkte at du manglede en ny taske.

Få elektronikken ud af soveværelset

En af de bedste ting I kan gøre for jeres privatliv er, at fjerne TV’et fra soveværelset. Der er to årsager til, at det er dårligt at have et TV i soveværelset:

  1. Det blå lys fra skærmen stopper hjernens produktion af melatonin, hvilket ødelægger søvncyklussen.
  2. Par der har et TV i soveværelset har kun halvt så meget sex som par der ikke har et TV i soveværelset. Hold derfor Tv’et i stuen og reserver soveværelset til sex og søvn.

Der er heller ikke nogen grund til at spilde jeres tid sammen på at se TV, hvis i ikke har meget tid sammen i forvejen.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *