hjemlignemlig.dk

Magasinet om hus og have

5 sjove måder at indrette børneværelset på

16. februar 2016 Redaktør 1 0 Comments

Lad os lige lade fantasien løbe afsted i et øjeblik.

Hvis du var barn, hvordan ville det mest fantastiske soveværelse for dig så se ud? Ville det være et tema med pirater, et trælegehus eller måske et rumcenter – eller ville du bare fylde det med så meget legetøj som muligt?

Nye fædre over hele verden bruger indimellem store ressourcer på at indrette helt fantastiske børneværelser til deres unger.

Flere af dem optager det på kamera og lægger det på YouTube. Det er nogle af billeder, vi her har fornøjelsen af at bringe til din inspiration.

Indlægget er skrevet i samarbejde med børnetøjsbutikken ToyToy.dk. Her kan du bl.a. finde børnesenge til det nye værelse, sengetøj og meget mere.

Piratværelse

Det her børneværelse har taget noget tid at lave med hængebro, et skib på væggen og en række flotte detaljer.

Men mon ikke også det har taget kegler hos familiens yngste – eventuelt efter en gang Pirates of Caribbean med Johnny Depp som Jack Sparrow i hovedrollen?

Piratværelset kræver en vis viden og har næppe været billigt, men det er til gengæld et fornemt projekt og ophavsmanden kan være stolt.

Prinsesseværelser til pigerne

Har du en lille pige, men ikke så stort et budget til at lave et fantastisk værelse?

Så er videoen herunder lige, hvad du har brug for.

Den fortæller – med udgangspunkt i en kvinde, der faktisk har gjort det – hvordan du indretter et fint prinsesseværelse uden at bruge helt så mange penge, som piratværelset herover kræver.

Børneværelse fra IKEA

Uanset hvad du vælger af tema til børneværelset kommer du næppe udenom IKEA. Den svenske møbelgigant vil sandsynligvis være stedet, hvor du køber mange af de nødvendige hylder og skabe.

Den her video viser hvad du kan lave med ting, du finder nede i den lokale IKEA, hvis du tilsætter blot en lille smule kreativitet:

2 drenge – 1 værelse?

Har du to drengebørn, men kun et enkelt værelse de er nødt til at dele, så er denne video fra IKEA i USA et godt sted at starte:

Du får tips og tricks til hvordan du får det bedste ud af (den begrænsede) plads til et budget, der tilmed er til at overkomme. Et rigtigt fint sted at starte.

Nanananana – Batman!

Den her går ud til både drenge og piger – men nok mest til drenge:

Er et Batman-inspireret univers til børneværelset ikke det sejeste, du i hvert fald som far kan komme på?

Videoen her er en ”walkthrough” af hvordan andre har lavet et Batman-inspireret univers. Og det virker. Vi tør godt love, du bliver inspireret.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *